Walther Rotex RM8 Black PCW 5,5mm

Hem » VAPEN » Walther Rotex RM8 Black PCW 5,5mm
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Walther Rotex RM8 Black PCW 5,5mm
Artnr: 465.11.10
Lagerstatus: Viss leveranstid kan förekomma
5995,00 kr

Produktbeskrivning

Walther Rotex RM8 Black PCW 5,5mm

OBS! Kikarsiktet på bilden ingår ej.

Rotex RM8 erbjuds i flera olika kolvutförande från Minelli. Bok ärstandard och vill man ha ett exklusivare utseende finns nu Royal 1.5 med fint ådrad valnöt.

Nu finns även RM8 i svart. Kolven på Black-PCW är även den gjord av trä men har belagds med en stark svart film av polymermaterial. Den mattsvarta filmen ger ett extra väderskydd som kombineras med träkolvens fina vridstyvhet. Senaste PCP-geväret från Walther i ett prisvärt utförande med en stor luftcylinder som har kapacitet för flera hundra skott innan det är dags att fylla på med luft. RM8 är ett mycket kompetent vapen som är utvecklat för luftvapenjakt med precision i klass med många matchgevär. Vapnet har kort totallängd och minellikolven har formgetts med ett högt kindstöd, anpassat för skytte med kikarsikte.

UMAREX PCP
PRE CHARGED PNEUMATIC
Är till konstruktionen ganska lika kolsyredrivna vapen, men oftast dimensionerade för ett högre tryck. Finns huvudsakligen i två varianter: pumpvapen som laddas mellan varje skott och reservoarvapen (vanligen kallade PCP-vapen - Pre-Charge Pneumatic) med en luftbehållare som rymmer komprimerad luft för fl era skott. Laddning av vapen med luftbehållare sker med hjälp av en speciell handdriven pump eller från dyktub eller liknande. Trycket varierar mellan ca 70-300bar.

UMAREX LUFTVAPEN
KVALITET OCH TRADITION
Umarex är marknadsledande på luftvapen och har tillverkning både i Asien och i Tyskland. Viktiga faktorer till framgången är ett noggrant urval av produkter, höga kvalitetskrav och eftermarknadsservice och reservdelar en lång tid efter att vapnen är tillverkat. I Umarexgruppen ingår även Walther som har mycket lång erfarenhet av högkvalitativa luftvapen. De senaste fjädervapnen från Walther håller absolut toppklass.

EGENSKAPER
Minellikolv

Lothar Walther-pipa med choke

Pipa fabrikgängad i ½" UNF. Avtagbar pipvikt i aluminium med lättrat gängskydd

Integrerad lufttub för maxtryck på 232 Bar

Metallmagasin som tar upp till 9mm långa diaboler

Manuell säkring

Inbyggd manometer

Tillverkad i Tyskland

SPECIFIKATIONER
Vikt: 3870 g
Totallängd: 950 mm
Drivning: PCP
Kaliber: 5,5 mm
Anslagsenergi: 7,5 J
Avtryck: XT Triger