PRIMOS BULLET PROOF 2

Hem » ELEKTRONIK » Åtelkamera och Åtellarm » PRIMOS BULLET PROOF 2
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: PRIMOS BULLET PROOF 2
Artnr: 63036M
Lagerstatus: 3-5 dagar längre leveranstid
1095,00 kr

Produktbeskrivning

PRIMOS BULLET PROOF 2
Det blir inte enklare. Bullet Proof 2 är liten nog att rymmas i fickan. Den har endast en knapp med tre lägen. Av/Bild/Film - Inga konstigheter.
Kameran tar stillbilder med 8 megapixlars upplösning eller filmar i 720p. Den höga upplösningen gör att du ser små detaljer i bilden oavsett om du väljer film- eller bildläget. Kameran drivs av 4st AA batterier och vi rekommenderar att man använder litiumbatterier som håller längre och tål låga temperaturer mycket bättre.
PRIMOS
SPEAK THE LANGUAGE
Primos tillverkar produkter som får jägare att lyckas med jakten. Med ett genuint sortiment av lockpipor. lockmedel, viltkameror, skjutstöd m.m. bistår Primos med allt från jaktens förberedelser fram till det perfekta skottet.
Primos har en populär youtube-kanal med jaktfilmer och jakttips. Här delar Will Primos och andra jägare med sig om sina jaktäventyr, hur man lockar och effektivt når resultat med jakten. Rekommenderas!
Titta in på: https://www.youtube.com/user/PrimosHuntingVideo
Fondprodukter är distributör för Primos Hunting i Sverige. Sortimentet finns tillgängligt för de flesta av landets jaktbutiker.
EGENSKAPER
9 månaders batteritid vid normala förhållanden
Lagringsalternativ: Foto och video
Upplösning: 8MP foto samt 720 Video
LED belyst avstånd nattetid på 14m (45ft)
14st Blackout LED
1 sekunds responstid ”Trigger Speed”
SPECIFIKATIONER
TillverkarePrimosBatteritypAA (4st)Upplösning8 MPBatteritid9 månTrådlös överföringNejPIR Sensor, känslighetAutomatiskNight Vision räckvidd14 mLCD DisplayNejDatumregistreringJaGPS GeotagNejKompatibel med solcellpanelNejVideoupplösning720Videolängd10 sekunderAnvänder SD-kort med max32 GBLjudinspelningNej

Du kanske också är intresserad av

  • 1999,00 kr
  • 1595,00 kr
  • Du kanske också är intresserad av