Pinewood Wash In Cleaner

Hem » KONFEKTION » Impregnering & Tvätt » Pinewood Wash In Cleaner
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Pinewood Wash In Cleaner
Artnr: 9682
Lagerstatus: 4st
149,00 kr

Produktbeskrivning

Ett unikt funktionstvättmedel avsett för jaktkläder. Tvättar rent, döljer, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.ex. svett) samt andra källor till lukt som oftast gör jägaren enkel att upptäcka av vilt. Denna doftabsorberande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till framgångsrik jakt utan att behöva fundera mycket över vindens riktning. Produkten återger membran/beläggningar deras ursprungliga andningsegenskaper. Produkten innehåller erkända Sentz UV-Abzorber®, vilket hindrar jaktplagg från att ”skina/lysa” i djurens ögon (rådjur m.fl. kan se ljus och färger i UV-Spektrumet, människor gör det inte) och därmed minskar risken att upptäckas av vilt. Detta leder till fler och säkrare skottillfällen närmare viltet utan att bli upptäckt.

Produkten innehåller inga optiska vitmedel eller parfymer. Miljövänligt och vattenbaserat.
Lämplig för alla slags jaktkläder med eller utan membran. Även med fördel användbart på fleece, softshell och andra syntetiska eller bomullsmaterial.

För maximalt vittringskontrollerande och impregnerade resultat, rekommenderas att, efter tvätt och just innan plaggen skall användas, behandla dessa med Hunting-Spray-on-Waterproofer by Pine-tech™.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

300ml

Du kanske också är intresserad av

  • 99,00 kr