Pinewood Spray-on-waterproofer

Hem » KONFEKTION » Pinewood Spray-on-waterproofer
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Pinewood Spray-on-waterproofer
Artnr: 9683
Lagerstatus: 2st
179,00 kr

Produktbeskrivning

En fantastisk 3-i-1 produkt
Tillför kläder och utrustning (t.ex. ryggsäckar, handskar osv.) en mycket slittålig vattenavvisande impregnering. Impregneringen förhindrar att ytterplagg, vid regn, ökar i vikt samt att plaggen behåller sina andnings egenskaper.
Produkten har utvecklats för att dölja, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.ex. svett) samt andra källor till lukt som gör jägaren enkel att upptäcka av vilt. Denna doftabsorberande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till framgångsrik jakt utan att behöva fundera mycket över vindens riktning.
Viltets sinnen är känsliga och ser/känner av jägaren på långt håll. Denna produkt som är luktfri innehåller erkända Sentz UV-Abzorber®, vilket hindrar jaktplagg från att ”skina/lysa” i djurens ögon (rådjur m.fl. kan se ljus och färger i UV-Spektrumet, människor gör det inte) och därmed minskar risken att upptäckas av vilt. Detta leder till fler och säkrare skottillfällen närmare viltet utan att bli upptäckt.

Lämplig för alla slags jaktkläder med eller utan membran. Även med fördel användbart på fleece, softshell och andra syntetiska eller bomullsmaterial. Denna produkt kan appliceras på alla dina favorit kläder. Även lämplig för annan utrustning som väskor, handskar, ryggsäckar, etc.

För maximalt vittringskontroll rekommenderas att först tvätta plagget i tvättmedlet Hunting-Wash-in-Cleaner by Pine-tech™ och därefter applicera spray innan jakt.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

Du kanske också är intresserad av

  • 149,00 kr