Evelox EX5 kompositpilar 3 pack skjutklara

Hem » VAPEN » Pilbågar m.m. » Evelox EX5 kompositpilar 3 pack skjutklara
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Evelox EX5 kompositpilar 3 pack skjutklara
Artnr: 3176
Lagerstatus: 3-5 dagar längre leveranstid
169,00 kr

Produktbeskrivning

Evelox EX5 kompositpilar 3 pack skjutklara

"En blandning av carbon och glasfiber. En mycket stark pil som passar alla bågar i katalogen förutom Gladiator, Cobra, Rex, Predator och Black Fox, max 30 lbs Pilarna har 2,5"" fenor."

PILAR
QUICK, DURABLE OCH FAST
För att underhålla din utrustning behövs vissa tillbehör. Vi lagerför de mest nödvändig produkterna som behövs för att reparera eventuella skador som du kan få vid normalt bruk. Tänk på att beställa rätt reservdel till rätt produkt för att säkerställa att utrustningen fungerar som den skall.

EVELOX EX5
SPORT LINE
EX5 ett mellansegment i både styrka och draglängd anpassade för junior som vill ta skyttet ett steg vidare från Discovery Lines modellerna. Generellt kan man säga att modellerna något mera vuxna och även här återfi nns både recurve och compundbågar.

EVELOX
INNOVATION, POWER AND DESIGN
Bågskytte en sport för hela familjen. Utmana dina vänner på en sommartävling. Visste du att det längsta avståndet man skjuter på är hela 90m. 10:an eller mitten är endast 122mm för recurveskytte resp. 61mm för compoundskytte. På detta avstånd gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Alla pilbågar skall betraktas som vapen. Då en pil kan skjutas iväg 500m skall endast mål anpassade för bågskytte beskjutas med behörigt säkerhetsavstånd till andra.

EGENSKAPER
Får ej användas till EX7 bågar så som Gladiator, Cobra, Rex, Predator och Black Fox!

SPECIFIKATIONER
Vikt: 34 g
Totallängd: 762 mm
Spine: 669