Evelox EX8 carbonpilar 3 pack skjutklara

Hem » VAPEN » Pilbågar m.m. » Evelox EX8 carbonpilar 3 pack skjutklara
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Evelox EX8 carbonpilar 3 pack skjutklara
Artnr: 3178
Lagerstatus: 3-5 dagar längre leveranstid
229,00 kr

Produktbeskrivning

Evelox EX8 carbonpilar 3 pack skjutklara

"Vår bästa och starkaste pil som passar alla bågar i denna katalog. Skall användas till Gladiator, Fierce, Rex, Predator och Black Fox då ingen annan pil håller! Skruvspets. Pilarna har 4"" fenor."

PILAR
QUICK, DURABLE OCH FAST
För att underhålla din utrustning behövs vissa tillbehör. Vi lagerför de mest nödvändig produkterna som behövs för att reparera eventuella skador som du kan få vid normalt bruk. Tänk på att beställa rätt reservdel till rätt produkt för att säkerställa att utrustningen fungerar som den skall.

EVELOX EX8
PRO LINE
EX8 ligger i segment, ”Jag vill hålla på med bågskytte på en seriös nivå”, steget innan tävlingsskytte. Flertalet av modellerna har ett draglängdsintervall och bågstyrka som är det samma som används vid tävlingsskytte. Inom svenska bågskytteförbundet är maxgränsen satt till 60 Ibs. Denna gräns är satt för att tavelmaterialet skall hålla för att beskjutas på och för att det skall fi nnas en övre gräns satt för alla deltagande skyttar. Generellt kan man säga att modellerna framtagna för junior och vuxna och även här återfi nns både recurve och compundbågar.

EVELOX
INNOVATION, POWER AND DESIGN
Bågskytte en sport för hela familjen. Utmana dina vänner på en sommartävling. Visste du att det längsta avståndet man skjuter på är hela 90m. 10:an eller mitten är endast 122mm för recurveskytte resp. 61mm för compoundskytte. På detta avstånd gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Alla pilbågar skall betraktas som vapen. Då en pil kan skjutas iväg 500m skall endast mål anpassade för bågskytte beskjutas med behörigt säkerhetsavstånd till andra.

SPECIFIKATIONER
Vikt: 25 g
Spine: 350