Evelox EX1 Träpilar 3 pack skjutklara

Hem » VAPEN » Pilbågar m.m. » Evelox EX1 Träpilar 3 pack skjutklara
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artikelnamn: Evelox EX1 Träpilar 3 pack skjutklara
Artnr: 3177
Lagerstatus: 4st
149,00 kr

Produktbeskrivning

Evelox EX1 Träpilar 3 pack skjutklara

"Vår billigaste pilar. Passar till Falcon, Hawke, Eagle, Eraser samt Nova. Pilarna har 2,5"" fenor."

PILAR
QUICK, DURABLE OCH FAST
För att underhålla din utrustning behövs vissa tillbehör. Vi lagerför de mest nödvändig produkterna som behövs för att reparera eventuella skador som du kan få vid normalt bruk. Tänk på att beställa rätt reservdel till rätt produkt för att säkerställa att utrustningen fungerar som den skall.

EVELOX EX1
DISCOVERY LINE
EX1 instegsmodeller för att få möjligheten att testa på den fantastiska sporten bågskytte. Pilbågsutrustning som faller in under denna kategori är anpassade till juniorer och skall inte förknippas med lek utan handhas på ett seriöst och säkert sätt där mål anpassade för bågskytte skall beskjutas. Inom kategori återfi nns både recurve och compoundbågar.

EVELOX
INNOVATION, POWER AND DESIGN
Bågskytte en sport för hela familjen. Utmana dina vänner på en sommartävling. Visste du att det längsta avståndet man skjuter på är hela 90m. 10:an eller mitten är endast 122mm för recurveskytte resp. 61mm för compoundskytte. På detta avstånd gäller det att hålla tungan rätt i munnen. Alla pilbågar skall betraktas som vapen. Då en pil kan skjutas iväg 500m skall endast mål anpassade för bågskytte beskjutas med behörigt säkerhetsavstånd till andra.

EGENSKAPER
Får ej användas till EX7 bågar så som Gladiator, Cobra, Rex, Predator och Black Fox!

SPECIFIKATIONER
Vikt:21 g
Totallängd: 762 mm
Spine 748