Bradley Smoker Digital 6

Hem » KÖTTFÖRÄDLING » Bradley Smoker Digital 6
1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 8 betyg.
Artikelnamn: Bradley Smoker Digital 6 Rack
Artnr: BTDS108CE
Lagerstatus: 1st
5890,00 kr Ord. Pris (6635,00 kr)

Produktbeskrivning

Bradley Smoker Digital 6

Bradley Smoker är ett unikt rökskåp, som säljs komplett med tillhörande rökgenerator, i vilken rökbriketterna glöder i 20 minuter vardera så att temperaturen inte fluktuerar. Detta eliminerar gaser, syror och hartser som uppstår vid höga temperaturer och kan förvanska smaken på rökt mat.
Bradley Smoker ger ren, rökt mat utan bismak. Medan andra rökskåp behöver ständig tillsyn, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök i upp till 9 timmar säkert utan ingripande.
Bradley Smoker kan både varm- och kallröka. Bradley-röken utför till och med ett utmärkt arbete när det gäller kallrökning, tack vare det hållbara och kontrollerbara sättet röken genereras på. För kallrökning rekommenderas användning av en kallrökningsenhet.
Rökbriketterna bränns ovanpå ett elektriskt element – läs mer om briketter och rökprocessen i Bradley-rökskåp. Vid varmrökning genereras värmen för tillagning av ett elektrisk elementet som regleras separat. Det är alltså ett separat element från det i rökgeneratorn. På den här modellen kontrolleras temperaturen i rökskåpet genom att använda det lättmanövrerade vredet på framsidan av rökgeneratorn.

Den programmerbara digitala displayen ger en exakt kontroll a rökprocessen med kontroll av tre olika parametrar:

Rökskåpets temperatur: ställ in måltemperaturen och rökskåpet försöker hålla den önskade temperaturen, medan den också visar den verkliga temperaturen i skåpet.
Rökskåpets tillagningstid: ställ in tiden du vill att rökskåpet ska hålla värmen (tillagningstiden). Efter att tiden har gått stängs värmeelementet av.
Röktiden: ställ in tiden som du vill att rökgeneratorn ska generera rök. Det kan göras oberoende av inställd tillagningstid.
Modell BTDS108CE har sex galler som standard och en volym på 108 liter. Om du inte behöver den kapaciteten, så passar istället den digitala röken Bradley Smoker digital 4-galler med sina fyra galler och en volym på 76 liter.
Den digitala modellens framsida har ett utseende som ser ut som borstat rostfritt. Insidan är av rostfritt stål. Precis som på Bradley Smoker Original är skåpet isolerat. Bradleys extra galler och jerky galler passar dessa modeller. Andra tillbehör finns också.
Perfekt för att skapa gourmetmat i ditt eget hem att bjuda gäster på, eller helt enkelt njuta av smaken som rökning ger. Det enkla handhavandet med Bradleys digital rökskåp gör dem till ett mycket bra val för alla typer av användare. Men om du inte är en anhängare av digitala kontroller, så är Bradley Smoker Original ett bra alternativ.
Bradley Smoker är avsett för hemmabruk, men används också till småskalig livsmedelsframställning.


Yttermått (mm) B430 x D370D x H990 – 610W med generator på sidan
Innermått (mm) B380 x D290 x H840
Rökutrymme / volym 673 mm användbar rökhöjd ovanför dropplåt 56250 cm3
Tillagningsyta 2178 cm²
Vikt inkl. förpackning 30 kg
Förpackningsstorlek (mm) B510 x D460D x H1070

Du kanske också är intresserad av

  • 59,00 kr
  • Bradley Smoker
    från 425,00 kr
  • från 399,00 kr
  • Bradley Smoker
    5400,00 kr
  • Du kanske också är intresserad av

  • 449,00 kr