Om oss

180kvm Fiske och 150kvm Jakt i Kinna.

Marks Jakt och Fiskecenter AB startades 1998 och bedrev då handel med fiskegrejer över nätet och i butik, Mycket har hänt sedan dess, näthandeln med fiskegrejer lades ned och butiken flyttade in i nya lokaler. Fysiska butiken är 440 kvm varav 330kvm är ren butiksyta. I vår webshop hittar ni våra jaktartiklar och eventuellt kommer vi åter att lägga tiden på att lansera vårt fiskesortiment på nätet. 

2012 bytte bolaget ägare till Johannes Marmander & Andreas Marmander. Ny flytt gjordes till lokalerna vi är i idag på Verkstadsgatan 3 i Kinna. Butiken blev 220kvm.

2012 tog också Fiskevebben över Wildboars.se en nätbutik och butik med jakttillbehör, kläder och ammuntion.

2017 Ansökan om tillstånd till handel med skjutvapen som skickades in under hösten 2016 beviljas, vi bereder plats för valv och ombyggnation av fastigheten. I samband med denna omorganisation tillkommer Björns Vapenverskstad (tidigare Bollebygd) som en del i verksamheten. Linus Larsson tillträder som delägare.  Verksamhetens nya yta blir 440kvm, varav butiksyta ca 330kvm. Ny trappa installeras och vapen och jakttillbehör får sin plats i nedre markplan och fisket med klädavdelning på övre markplan.

2017 Namnbyte från Fiskevebben AB till Marks Jakt och Fiskecenter AB. Ett namn vi använt sedan 2012 på skyltar m.m.

2017 Namnbyte av webshop inleds, från wildboars.se till marksjof.se Domäner som i framtiden kommer att ge träffar på butiken marksjof.se , wildboars.se, fiskevebben.se

Följ oss gärna på Facebook. Se längst ned till vänster på sidan så finner du en länk till vår Facebook sida.
Via Facebook får ni lite uppdateringar vad som kommer till butiken och aktiviter runt om butiken.

Välkomna!

 

Bosjökloster 2014Bosjökloster 2014