KÖPVILLKOR

Marks Jakt och Fiskecenter AB Org. NR556560-9947
Verkstadsgatan 3
511 57 KINNA

1. Beställning

Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

2. Priser
I priserna ingår moms med 25 % alt. 6% bokmoms.  Fraktkostnad tillkommer. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.
Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som Fiskevebben AB inte råder över, t ex ändrad moms.


3a. Leverans
Frakfri gräns 1000kr
Varor som är beställda innan kl 12:30 levereras vanligtvis dagen efter. I de fall det är beställningsvaror kan leveranstiden variera, vi uppdaterar er efter ordern med så exakt leveranstid vi kan om inte den vi angivit är korrekt. Alla våra order inom sverige går med DHL till ombud eller beroende av varans slag hem till er dörr. I vissa fall där vi dropshipping från leverantör sker, kan annan transportör bli aktuell.

Skulle någon av artiklarna som du har beställt ha en avsevärt längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten. Du har som konsument rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening om ni inte godkänner ny leveranstidpunkt.
För outlösta paket debiteras 250 kr. Det innebär alltså att beställd vara måste hämtas ut innan den kan returneras till oss.

Vapen- och vapendelsorder via nätet debiteras en frakt och hanteringskostnad om 500kr. Denna fakturerar vi direkt och behandlar din order och ansökan så snart betalningen är på vårt konto. Leverans sker så snart vapenlicens erhållits. 
Ljuddämpare faktureras en hanteringskostnad om 90kr. Denna fakturer vi direkt och behandlar din order och ansökan så snart betalningen är på vårt konto. Leverans sker så snart vapenlicens erhållit.
Vi säljer enbart vapen och vapendelar inom Sverige. 

3b. Hämtning

Ammunition är varor vi inte skickar, utan dessa kan beställas för avhämtning i butik, ha vi inte önskad ammunition på lager, tar vi hem den och meddelar när den finns för avhämtning i vår butik.  

4. Betalning
Betalning kan ske via Klarna Checkout, Förskottsfaktura eller Postförskott.

5. Garanti

Fiskevebben AB säljer alla produkter med minst 1 års garanti. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.
I de fall vi inte kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv debiterar vi dig kostnaden för produkten.


6. Ångerrätt och Öppet Köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oskadad i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vi återbetalar era pengar inom 30 dagar om ni som konsument häver köpet.


7. REA

REAvaror finns enbart i begränsat antal och utföranden, vilket kan medföra att byten ej är möjligt.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagens 10 § gäller inte Ångerrätt och Öppet köp 14 dagar företag.

Obs! Kontakta alltid oss på Fiskevebben AB innan ni returnerar en beställning.

8. Reklamation
Enligt konsumentköpslagen har du som kund 3 års reklamationsrätt på varor sålda efter den 1 april 2005, efter det att du har mottagit varan. Fiskevebben AB tillämpar Konsumentköpslagens reklamationsrätt. 
Fiskevebben AB kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan trots det vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.


9. Säkerhet och Sekretess
Vi använder oss av 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen vid kortbetalningar sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

När du lägger en order hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-postadress. I de fall du väljer att betala mot faktura måste du även ange personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Fiskevebben AB garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t ex att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.


10. Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Då information på wildboars.se i huvudsak kommer ifrån leverantörer avsäger vi oss ansvar för denna. Vid eventuellt fel information har Du naturligtvis rätt att häva ditt köp med hänvisning till detta. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel som ex. priser, specifikation m.m.
Orderbekräftelsen som mottas efter gjord beställning är automatiskt genererad och är inte ett juridiskt bindande avtal.


11. Tvist
Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

12. Ammunition
För att köpa ammunition krävs Licens och Legitimation medtages vid avhämtning och köp.